7 de juny 2007

Canal+ estrena 'American splendor'

Canal+ estrena aquesta nit la pel·lícula American splendor, basada en el còmic underground, autobiogràfic i homònim de Harvey Pekar. El realitzador Robert Pulcini va dirigir aquesta pel·lícula independent l'any 2003, amb molt bones crítiques i una bona acollida entre el públic, que ja l'ha catalogat com una cinta de culte. American splendor és un retrat irònic de l'estil de vida de la classe obrera nord-americana, en què podrem veure una espècie de documental sobre Pekar (que pel que sembla és tot un personatge) i l'adaptació al cinema de les historietes autobiogràfiques. En aquesta barreja, el Pekar dibuixat qüestiona al Pekar de ficció amb moltes tensions i contradiccions, en una intel·ligent reflexió sobre la creació i els direrents punts de vista sobre la ficció i la realitat. Les tires del còmic American splendor van publicar-se per primer cop l'any 1976, i van convertir Harvey Pekar en un autor de culte durant els anys vuitanta. La pel·lícula, interpretada per l'actor Paul Giamatti, es podrà veure a partir d'avui a a les 22.50 hores, tot i que com sempre Canal+ ha previst múltiples redifusions.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Una gran pel·lícula!
    Jo la vaig veure subtitulada.
    De culte, vaja.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com