5 de juny 2007

'Blue Dragon', la nova sèrie d'Akira Toriyama

Ja he pogut veure el primer episodi de Blue Dragon, la nova sèrie d'Akira Toriyama, el creador de mites del manga i l'anime com Doctor Slump o Bola de Drac. El nou anime, basat en el videojoc amb el mateix nom de la consola Xbox-360, va estrenar-se el passat 7 d'abril a la televisió japonesa Tokyo TV, però ja fa uns dies que circula per internet. Avui he descobert el primer episodi en versió original però subtitulat a l'espanyol en un web a l'estil de You Tube molt interessant, Tu.tv.Els personatges del videojoc van ser dissenyats per Toriyama, i tot i que el dibuixant no ha participat en la versió animada per a la televisió, han mantingut fidelment la mateixa estètica. Blue Dragon us recordarà Dragon Ball, tot i que també hi trobareu influències de sèries més actuals, com Naruto. La sèrie se centra en un món mític en què les tenebres tenen vida pròpia. El protagonista de Blue Dragon és un jove anomenat Shu, que té un Drac Blau com a ombra que repeteix els seus moviments. Shu, que té molta curiositat per descobrir el significat del Drac que el segueix sempre, comença un viatge ple d'aventures, per intentar trobar respostes a les seues preguntes. Al camí es trobarà més gent que arrosseguen ombres diferents, com un Tigre o una Rata-penada. Unes criatures que atorguen poders als seus acompanyants, i que faran que Shu encara senti més curiositat per saber quin és l'origen del seu Drac Blau.
En fi, sense més preàmbuls, aquí teniu el primer episodi de Blue Dragon...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com