4 de juny 2007

'Los 4 Fantásticos', ara en dibuixos animats a Cartoon Network

Per escalfar motors davant de la imminent estrena de la segona part de Los 4 Fantásticos, el canal de pagament Cartoon Network estrena aquesta tarda la versió animada d'aquest grup de superherois de la Marvel, creat pels mítics Stan Lee i Jack Kirby. L'estrena en primícia a Cartoon Network serà aquesta mateixa tarda, a partir de les 18.05 hores. Com és habitual, la història comença després d'una explosicó accidental durant una missió a l'espai, quan quatre astronautes aconsegueixen uns superpoders sorprenents. El científic Reed Richards (Mr. Fantástico) és capaç d'estirar el seu cos com un xiclet. La seua dona, La Mujer Invisible, pot fer-se invisible i fer poderosos camps de força al seu voltant. El seu germà Johnny (La Antorcha Humana) pot convertir el seu cos en una perillosa torxa humana, i el pilot Ben Grimm (La Cosa) es transforma en una gran massa de roca. La sèrie, que barreja animació tradicional amb tècniques en 3D, és una producció de Cartoon Network amb la col·laboració de Marvel Comics i la productora francesa Moonsco. Los 4 Fantásticos va estrenar-se als Estats Units la tardor de l'any passada, i la primera temporada de la sèrie té 26 episodis. A més del passi de les 18.05 de la tarda, també hi haurà una redifusió els dissabtes i diumenges al matí, a partir de les 9.25 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com