31 de maig 2007

Paramount Comedy estrena 'Rockefeller Plaza', la sèrie d'Alec Baldwin

Era qüestió de temps que la nissaga dels Baldwin, com la resta d'estrelles de Hollywood amb més o menys problemes de feina, desembarqués decididament al món de les sèries de televisió. Així, ja vam poder veure Alec Baldwin en algun dels millors episodis de Las Vegas, i aquesta temporada ha estat un dels protagonistes de la sèrie 30 Rock, que demà dijous el canal de pagament Paramount Comedy estrenarà amb el títol Rockefeller Plaza. De fet, és una bona notícia, ja que Paramount Comedy feia molt de temps que no estrenava una gran sèrie nord-americana en primícia (i mira que m'agrada Seinfield o Aquellos maravillosos 70, però últimament ja s'estaven passant amb les redifusions). Rockefeller Plaza mostra en clau d'humor allò que hi ha darrera d'un exitós programa de televisió, i ha estat una de les sèries renovades per a una nova segona temporada pe la NBC, tot i que els seus nivells d'audiència no eren del tot bons. Amb tot, la sèrie havia rebut molt bones crítiques, i Alec Baldwin va aconseguir el Globus d'Or al millor actor de comèdia, per la seua interpretació de Jack Donaghy, el nou executiu de la cadena en què s'emet The Girllie Show, el programa de varietats que serveix d'escenari a Rockefeller Plaza. La sèrie es podrà veure de dilluns a divendres a les 00.00 hores de la mitjanit, però hi haurà redifusions a les 02.30, a les 12.30 del migdia i a les 17.30 de la tarda.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com