27 de març 2007

El personatges de 'Perdidos' amb Photoshop

L'adoració dels fans per una sèrie no té límits. Al You Tube he trobat avui aquesta interessant mostra d'art fusió utilitzant la safata d'eines del Photoshop, que consisteix en pintar ràpidament un dels personatges principals de la sèrie Perdidos, l'enigmàtic John Locke. El procés està accelerat, però en resum es tracta de 3 hores de treball amb l'ordinador, condensats en poc més de cinc minuts. El resultat és sorprenent, ja que l'autor aconsegueix un hiperrealisme gairebé fotogràfic. Durant el vídeo, que està acompanyat per una música intrigant i que ens evoca els moments més neguitosos i emocionants de Perdidos, l'autor ens ensenya com utilitza els diferents pinzells del programa, com va corregint les línies sobrants, i com va posant les ombres, els tocs de color i les parts més il·luminades. Pel que veig, el vídeo ha estat un èxit, ja que l'han vist més de 2,7 milions de persones. Evidentment, i com sempre passa en aquests casos a Youtube, també han sortit els imitadors i els que parodien l'art d'aquest usuari. Clicant aquí, aquí i aquí podreu veure algun dels més divertits... El que també m'ha fet molta gràcia és aquest, que ens recorda que Locke manlleva el seu nom d'un dels filòsofs més importants de la història, a l'igual que la francesa Rosseau.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com