6 de març 2007

Canal+ també aposta per les sèries

"A Canal+, les sèries són una altra pel·lícula", afirma el nou espot amb què el canal premium de Digital+ promociona les seues sèries de ficció. De fet, sembla que aquesta primavera Canal+ apostarà fortament per les sèries de ficció nord-americanes, afegint-se a l'interès que hi ha actualment per aquest format televisiu, que viu una nova edat d'or. Fins ara, Canal+ s'havia caracteritzat principalment per emetre pel·lícules d'estrena, grans documentals, futbol i grans esdeveniment esportius. Amb tot, a la seua graella havia tingut sèries de gran èxit internacional, com Los Soprano, Friends o Frasier. Per aquesta temporada, Canal+ proposa una graella molt atractiva, amb sèries com Weeds, Principal sospechoso (la sèrie de policies protagonitzada per l'oscaritzada Helen Mirren), L, Big Love, Scrubs, Little Britain, Millenium (esperem que aquesta vegada tinguin la decència d'emetre-la sencera...), Studio 60 (la nova sèrie de Matthew Perry), i Roma (emetran també la primera temporada, que ja vam veure a Cuatro, o passaran directament a estrenar la segona temporada?). D'altra banda, la sèrie que esperem amb més interès és Mundo primitivo (veieu la foto), una sèrie sobre dinousaures produïda per la BBC, i que s'estrenarà el 25 de març a Canal+.
Tot seguit, teniu una captura de la nova promo de les sèries de Canal+...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com