1 de des. 2006

Campanya danesa contra la velocitat

A través del bloc de Redes Sociales hem conegut avui la campanya que el govern danès ha impulsat per aconseguir que els conductors redueixin la velocitat als nuclis urbans de les ciutats. No cal mostrar sempre imatges impactants d'accidents, encara que crec que també són necessàries. El govern de Dinamarca ha recorregut al sexe, i ha penjat a internet un web amb un bon domini i un vídeo que es pot inserir en qualsevol blog o enviar-se a un amic, igual que a You Tube. De fet, el vídeo de la campanya també ha estat penjat a You Tube... Però el millor és la rossa en top-less que, amb un senyal de trànsit, demana als conductors que més excedeixen la velocitat permesa (normalment són homes) que no han de passar dels 50 quilòmetres per hora. El fet que culmina la campanya i dóna més "credibilitat" a la campanya és la simulació d'un reportatge de televisió, que dóna aprovació social a la mesura. En qualsevol cas, tinc els meus dubtes sobre si una campanya com aquesta tindria els seus efectes al nostre país. En primer lloc, perquè seria considerada una iniciativa masclista. Després, perquè el que sembla que és realment efectiu són les baixes de punts i la instal·lació estratègica de radars.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com