4 de des. 2006

Bruce Lee i el món rural

M'havia promès a mi mateix que no parlaria del famós anunci de BMW en què apareix Bruce Lee i el seu "be water, my friend". Personalment, només puc dir que és un spot que trobava molt encertat, i la prova és que tothom en parla. Però l'he arribat a avorrir, precisament, perquè la gent aprofita qualsevol oportunitat per amollar-te un "be water, my friend", encara que no vingui al cas... De fet, penso que molta gent ja no recorda ni el missatge de l'anunci ni el seu objectiu comercial: ja es parla de l'anunci de Bruce Lee, o del "be water, my friend", i pocs recorden que és un spot d'un cotxe BMW. Una altra cosa que em fa ràbia és el munt de paròdies manides que s'estan fent a costelles d'un missatge tan intel·ligent com el de Bruce Lee. És el cas de la paròdia que va fer l'insuportable Carlos Latre a la gala d'entrega dels premis Ondas.
A través del bloc sobre màrqueting ETC he pogut saber que ara ha aparegut un anunci de Mitsubishi que també parodia l'spot de BMW, però que també ens recorda aquell iaio que s'havia quedat aïllat al món rural, i que parlava com si Franco encara visqués, i que acabava dient: "Y el Madrid qué, ¿otra vez campeón de Europa?". Era un anunci de l'any 1994, però que segur que molts recordareu perquè l'spot va tenir una llarga trajectòria a la televisió. Ara també apareix el mateix ancià, i diria que fins i tot són les mateixes imatges... L'únic que han fet és doblar-li la veu, amb un altre text, i al final han afegit imatges del nou Mitsubishi Montero amb el lema "No te adaptes al campo. Sé de campo". L'anunci està penjat al You Tube, però jo no apostaria per la seua autenticitat...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com