29 de des. 2006

Brian Adams i Francesc Serral

Ahir va fer un any que va morir el nostre amic Francesc Serral. Al món hi havia poques persones tan bones com ell, i és per això que va haver de marxar al cel, amb només 28 anys. La notícia de la seua mort, encara que estava molt malalt, ens va copsar com la innocentada més cruel. Aquell mateix dia, mentre mirava l'MTV, va aparèixer aquest vídeo de Brian Adams, que pertany a la pel·lícula Robin Hood, príncipe de los ladrones. Brian Adams era un dels seus cantants favorits. Potser enviant-me aquest vídeo, just aquell dia, va ser la seua manera d'acomiadar-se de mi. De fet, el senyal del satèl·lit ens arriba des del cel, no? Va ser una cosa inquietant, però també bonica... Sempre recordaré Chesco per aquesta cançó, però també per moltes altres, perquè una de les seues passions era la música. De fet, va ser amb ell que vaig anar a veure la pel·lícula de Kevin Costner, a l'antic cinema Montepío. Amb ell també vaig anar a veure Bailando con lobos, dirigida pel mateix actor. Avui no he pogut evitar posar-me un disc de Brian Adams i recordar l'amic que va haver de marxar.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Per a mi el dia 28 de desembre ja no serà mai més el mateix. Jo també penso sovint en la broma macabra que ens va jugar el destí, emportant-se a Chesco i allunyant-lo de tots nosaltres, quan menys ens ho esperàvem.

    Durant aquest any que acabem de deixar, he pensat molts cops en el nostre amic: en el que fou, en el que hagués pogut ser... i el que sempre serà per tots nosaltres.

    El que fou tots ho sabem; una gran persona i un gran amic. El que hagués pogut ser; ningú ho sap, ja que és molt difícil posar sostre a les seves possibilitats. El que sempre serà per nosaltres... és difícil parlar per tots. Per a mi, sempre serà algú a qui recordar, i a qui prendre com a exemple de bondat, valor i voluntat.

    Així doncs, m'uneixo també a aquest particular i personal homenatge en memòria de Francesc, escoltant aquesta cançó, que tant li agradava.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com