11 de juny 2006

Naranjito enverina els meus somnis...

Ha començat el Mundial i ningú se'n recorda de Naranjito. Que algú recuperi la sèrie ja, per favor!!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. t'ho juro: ja porto vistes tres o quatre samarretes amb la seua imatge!

    serà que s'ha de posar de moda d'aquí poquet? vés no siga una icona de moda este estiu...

    :D

    ResponElimina
  2. Ei!! jo tb segueixo bstnt lo teu blog!! tb lo trobo molt interessant, així com laltre de les notícies x star 1mika +informat dsd la distància!!! referent a l'entrada, jo tb he vist vàries samarretes del Naranjito!!!la vritat és q crec q és una de ls mascotes més simpàtikes!!! ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com