15 de juny 2006

House, en DVD amb El País

Ja tinc en el meu poder la primera entrega de la col·lecció de la sèrie House en DVD, que a partir d'avui entreguen en exclusiva el canal Cuatro i el diari El País. El disc inclou l'espectacular episodi pilot (una professora comença a dir paraules estranyes i a patir convulsions davant dels alumnes d'un parvulari) i el segon capítol de la sèrie, "Paternidad". Per tindre'l, només cal pagar 4,95 euros més, al marge de l'euro que et costa El País (els dijous val la pena comprar-se'l, perquè a més del cultural en català Quadern també encarta el suplement CiberPaís i una edició espanyola de The New York Times). Els DVD de House inclouen dues pistes de so 2.0 stereo, en anglès i castellà, així com subtítols en castellà. Dijous que ve, segona entrega amb "La navaja de Occam" i "Maternidad".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com