3 de maig 2006

Primer tràiler oficial de la pel·lícula "El perfum", rodada a Tortosa

Aquest és el primer teaser-tràiler oficial de la pel·lícula El perfum, que va filmar-se a Tortosa, a l'entorn del riu Ebre, amb un vaixell d'època i diferents accions de personatges a les ribes. La intenció de la productora era reproduir l'ambient que hi havia al costat del riu Sena, a París, a mitjan segle XVIII. Els decorats construïts a Tortosa, enfangats per les pluges dels primers dies de l'octubre del 2005, van donar realisme a les escenes, però els plànols van haver-se de retocar-se amb tècniques digitals. La filmació a Tortosa tancava la producció d'El perfum, que també s'havia rodat a Barcelona, Girona i altres poblacions catalanes. De fet, creiem que l'escena que apareix al tràiler va filmar-se a Catalunya. Protagonitzada per Ben Wishaw i Dustin Hoffman, la pel·lícula és una producció de Constantin Films (Alemanya), basada en la reeixida novel·la de Patrick Suskind. A Tortosa van intervenir-hi uns 60 figurants, molts dels quals són veïns de la ciutat que van ser seleccionats a través d'una prova. La pel·lícula, dirigida per Tom Tykwer, s'estrenarà als cinemes d'arreu del món el 14 de setembre del 2006, poc després de les festes de la Cinta de Tortosa.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com