2 de març 2006

L'Escurçó Negre, en DVD i en català

El 5 d'abril és la data prevista per a la posada a la venda de la sèrie la salida Black adder en DVD. L'edició en coleccionista de la sèrie, protagonitzada per Rowan Atkinson (Mr. Bean) i més coneguda a Catalunya com L'escurçó Negre, se'ns promet com jun elegant pack un cinc discos i pistes de so en anglès, castellà, català i euskera, però amb so mono i format amb pantalla completa. Els extres previstos són “Villancico”, “Viaje en el tiempo”, “Época de caballeros” y “El diario de Baldrick”. El preu recomanat del set és de 39'95 euros. Una memorable sèrie de la BBC que repassa diferents etapes de la història de Gran Bretanya en to de comèdia, amb protagonistes tan entranyables com Baldrick, i en què també vam conèixer Hugh Laurie, l'actor que encarna al doctor House de la sèrie que podem veure als canals Fox i Cuatro. Per cert, que L'escurçó Negre es pot seguit actualment al canal 300, el canal exclusiu per a la TDT de Televisió de Catalunya, els dimecres a les 22.45 i els diumenges a les 20.30 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com