18 de febr. 2006

La fuga de Logan tindrà remake

Fa uns dies vaig aconseguir la pel·lícula La fuga de Logan, que Michael Anderson va dirigir l'any 1976, amb Michael York com a protagonista. La fuga de Logan és una aventura d'acció futurista, una anti-utopia sobre una "perfecta" societat en què els seus habitants han de morir quan compleixen els 30 anys, quan es posa en marxa un carrussel força psicodèlic. El dia del seu trentè aniversari, un agent especial encarregat de caçar fugitius decideix també escapar-se, i arriba a les rodalies desèrtiques de la ciutat... Fins aquí podem explicar, ja que no voldríem xafar la guitarra als que encara no haguéssiu vist la pel·lícula. M'havia estat impossible trobar-la en DVD (no crec que s'haja editat, i si ho han fet, deu estar desctalogada), però l'altre dia van emetre-la al canal de pagament TCM (disponible al dial 15 de Digital+ i en alguns operadors de cable). Com haureu vist, l'argument recorda molt La isla, protagonitzada recentment per Ewan McGreggor, i també el Blade Runner de Ridley Scott. Però el veritable remake de la pel·lícula anirà a càrrec de Bryan Singer, realitzador de les dues parts de X-Men i de la nova versió de L'Home d'Acer, Superman Returns, que s'estrenarà enguany. Els guionistes del remake de La fuga de Logan seran el mateix Singer i Christopher McQuarrie, qui ja va col·laborar amb el director en la seua òpera prima, la sensacional Sospechosos Habituales. Singer, que voldria rodar la pel·lícula a Berlín, espera tenir-la acabada cap al 2008. Hauran passat més de trenta anys des de la primera versió. Segur que haurà valgut la pena esperar...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com