18 de març 2006

Kevin Smith parla del projecte frustrat de Superman

Ara que falta menys per a l'estrena de la nova versió cinematogràfica de Superman, avui us oferim un curiós vídeo penjat a YouTube, en què el director Kevin Smith explica en una conferència quina va ser la seua trajectòria pel projecte amb la Warner Brothers que finalment va quedar frustrat. Smith havia d'escriure el guió, i era un Superman que havia de dirigir Tim Burton, amb Nicolas Cage com a nou intèrpret de l'Home d'Acer. La combinació se'ns prometia explosiva, però la cosa no va prosperar. Aquesta conferència de Kevin Smith, a més de demostrar-nos la seua gran capacitat com a autor de monòlegs, ens serveix per descobrir els motius pels quals el projecte va quedar al calaix de la Warner fins que va recuperar-lo Bryan Singer. Són especialment divertits els fragments en què Smith explica les seues aventures amb qui havia de ser el productor del film, John Peters. Segons el director de Clerks, el productor volia que Superman no anés vestit amb el seu típic vestit de Superman, que no volés, i que cap al final de la pel·lícula lluités contra una aranya gegant... Només podem aconsellar-vos que no deixeu de veure aquest divertit monòleg de Kevin Smith deixant al descobert la part més ridícula de la indústria de Hollywood.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com