3 de gen. 2006

Regreso al futuro IV, sense Michael J. Fox?

L'actor Michael J. Fox ha confirmat que hi ha un intent de realitzar una nova entrega de la saga Regreso al futuro. El principal problema és que que Michael J. Fox, amb 44 anys i malalt de Parkinson, ja ha dit que ell no té cap interès de repetir el paper protagonista. Amb tot, va puntualitzar que ell podria encarnar Doc, el científic que va interpretar Christopher Lloyd a la trilogia original. "Tinc 44 anys i no gaire ganes de tornar a pujar al patí. Si fessin la pel·lícula, demanaria que agafessin algú més jove per al paper principal, i a mi per fer un personatge més vell com Doc. Seria molt divertit", ha explicat Michael J. Fox a la premsa del seu país. D'alguna manera, això ens recorda l'aparició memorable i molt emocionant que va fer Christopher Reeve a la sèrie Smalville, poc temps abans de morir. I només podem dir que esperem que Michael J. Fox, una de les nostres icones favorites del cinema dels anys vuitanta, continuï fent-nos xalar molts més anys, encara que siga amb papers menuts i a força de lluitar contra la seua malaltia.

De pas, us recomano un interessant article sobre la trilogia de Regreso al futuro que un escriptor espanyol de ciència ficció, Rafael Marín, va escriure per a la revista Stalker i que ara pot trobar-se al seu bloc, Crisei. Per accedir a l'article directament, cliqueu aquí mateix.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com