3 de gen. 2006

Prova superada: hem localitzat el "Drácula" de Mazapán

Som frikis i ho sabem. Freak-EBRE! ha localitzat a internet l'anime sobre vampirs que va emetre el programa Mazapán, presentat per Teresa Rabal a TVE, quan encara corrien els anys 80 i la tele va convertir-se en el centre de les nostres vides. Segons hem pogut saber, es tractava de "Yami No Teio Kyuketsuki Dracula", una producció d'animació japonesa del 1980, molt terrorífica i poc adient per ser emesa en un programa infantil, pel matí. Però per això ens va agradar tant! A Google hi trobareu diferents referències de gent de la nostra generació que recordaven més o menys la pel·lícula, i que també l'havien vist a Mazapán. Per exemple, al foro de la pàgina DVDenlared.com, com podreu veure si cliqueu aquí mateix. Ens sembla que la pel·lícula va arribar a editar-se en VHS, però no en encara en DVD. Amb tot, és possible descarregar-la d'internet a través del següent enllaç. Que xaleu!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com