27 de des. 2005

Superman és un superdotat

Brandon Routh, l'actor que interpretarà el Superman de Bryan Singer, és un superdotat. I que consti en acta que ens fem eco del comentari avui, que és 27 de desembre i encara no ha arribat el Dia dels Innocents. Els executius de la Warner Bros. estarien molt preocupats perquè el bon paquet del protagonista de Superman Returns podria desviar l'atenció dels espectadors, i han demanat als productors de la pel·lícula que retallin els atributs de Routh amb tècniques digitals. La notícia té la seua gràcia, si no fos perquè ens sona a moralina yanqui. Els analistes han dit que també podria ser una estratègia publicitària, perquè es continuï parlant de Superman Returns quan encara falten molts mesos per la seua estrena, a l'estiu del 2006. L'última opció és que siga un truc per atreure el públic femení, ja que normalment les noies s'han interessat molt poc pel cinema de superherois.
De monent han trascendit molt poques imatges sobre Superman Returns. Recordem que la pel·lícula representarà el retorn de Superman a la gran pantalla (l'última adaptació per al cinema va ser la fallida Superman IV, en busca de la paz, de l'any 1987, dirigida per Sidney J. Furie i amb el malaguanyat Christopher Reeve). Aquesta nova versió estarà dirigida per Bryan Singer, qui va dignificar el gènere de superherois amb les dues parts de La Patrulla X (X-Men i X-Men 2). De fet, Singer va deixar la preparació de X-Men 3 per fitxar per la Warner i fer-se càrrec d'un projecte maleït, que va arribar a malversar un guió escrit per Kevin Smith i un possible Superman interpretat per Nicolas Cage. Singer va escollir el desconegut Brandon Routh (només l'hem pogut veure a la sèrie Las chicas Gilmore) per fer el doble paper de Clark Kent i l'Home d'Acer. L'actriu Kate Bosworth farà de Lois Lane, i Kevin Spacey encarnarà el dolentíssim Lex Luthor (a internet ja hi ha imatges de l'actor amb el cap afaitat). El repartiment el completen James Mardsen, Frank Langella, Parkey Posey i Eva Marie Saint, així com un Marlon Brando que ha reviscolat digitalment (recordeu que Brando va ser l'encarregat d'interpretar el pare biològic de Superman-Christopher Reeve. D'altra banda, a la pel·lícula Sky Captain y el mundo del mañana també van recrear un actor mort, sir Laurence Olivier, amb tècniques digitals).

Podeu veure el primer teaser trailer oficial de Superman Returns, clicant aquí mateix.
Si voleu més informació sobre el rodatge de la pel·lícula, aquí teniu un portal bastant friki sobre Superman, amb comentaris i rumors en espanyol. Cliqueu aquí mateix.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com