27 de des. 2005

Futurama, un retorn possible

Avui tenim una bona notícia. Futurama, la sèrie d'animació sobre el món del futur que va sortir del cap del creador d'Els Simpson, podria tornar a produir-se. Les edicions en DVD que s'han fet de les quatre úniques temporades de la sèrie s'estan venent molt bé arreu del món, i Matt Groenning i David X. Cohen han avaluat la possibilitat de continuar la història de Fry, a través de la contractació de noves temporades, la creació de més episodis per llançar-los directament en DVD, o fins i tot la producció d'una pel·lícula basada en la sèrie.
Com dèiem, Futurama va tenir quatre temporades, i relatava la història de Fry, un pizzero de Nova York que, després de ser congelat de forma accidental, es desperta l'any 2999. Al futur coneix un descentdent directe seu, el professor Farnsworth, a la cíclop Leela i sobretot al robot Bender, un androide alcohòlic, malcarat, cleptòman i trampós que es convertirà en el seu company inseparable (excepte quan Bender veu que pot traure profit de la traïció). La sèrie tenia una qualitat innegable i molts seguidors fidels, com demostra el fet que les vendes dels packs en DVD hagin estat estratosfèriques. Amb tot, el canal Fox, que també produeix els Simpson des de fa més de quinze anys, va anunciar la seua cancelació al 2003, després d'haver emès 72 episodis. A Espanya, Futurama s'ha pogut veure a través d'Antena 3, però amb uns horaris infernals que feien molt difícil seguir-la. Actualment es pot veure a Fox, al dial 21 de Digital + i d'alguns operadors de cable.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com