11 de des. 2005

Hackegen el web de RTVE per insultar el madridista Roberto Carlos

El diari El Mundo va descobrir ahir que un hacker havia aconseguit entrar al servidor del web de RTVE, concretament per piratejar la pàgina del programa Cine de Barrio. L'espai de cinema caspós presentat per Carmen Sevilla oferia la pel·lícula Papa Piquillo, i el hacker va substituir el cartell promocional del film per un fotomuntatge en què va incorporar la fotografia de Roberto Carlos, el futbolista brasiler del Real Madrid, per titllar-lo de mico. Que hackegin la pàgina d'un programa com Cine de Barrio ens pot fer una certa gràcia (encara que no està bé, no ho oblidem), però no podem consentir més insults racistes d'aquest tipus, ni a futbolistes multimilionaris ni a ningú. RTVE només va retirar el fotomuntatge, i va substituir-lo per un fotograma de la pel·lícula, quan van ser advertits pel mateix diari. D'altra banda, El Mundo no aclaria si el mico de la imatge, utilitzat a la pel·lícula, era o no de la granja de Camarles.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com