21 de des. 2005

El rompecorazones, primer cadàver de Cuatro

Iñaki Gabilondo va estar a punt de ser la primera baixa important de Cuatro, però finalment qui va donar la sorpresa va ser Michael Robinson, que va deixar a l'estacada els seus companys de Maracaná 05 perquè no estava d'acord amb la línia excessivament paròdica que havia agafat el programa amb la incorporació sorpresa de Carlos Latre. Una solució seria que Latre imités Michael Robinson, o que aprofitessin el ninot de les notícies del Guiñol, però crec que no ho faran.
Ara la primera baixa sonada en l'apartat de programes és El rompecorazones, el concurs sobre el món de la premsa rosa que produïa El Terrat i presentava l'explosiva Deborah Ombres. Cuatro retirarà el concurs a partir de demà dijous, i El rompecorazones ja no tornarà al gener. Per sort, la sortida de El rompecorazones de la graella del canal coincideix amb l'inici de la programació especial per les festes de Nadal. Cuatro emetrà cine familiar a les tardes. Una gran aposta, diferent, urbana i atraveida (ho dic irònicament, és clar).
El concurs d'El Terrat ha aconseguit audiències molt pobres, al voltant del 3%, però ens sorprèn que això siga una excusa, tenint en compte que l'audiència mitjana de Cuatro ha estat del 5% durant els seus primers mesos de vida. Friends, la sèrie que Cuatro col·locava abans de El rompecorazones, ha obtingut un 3,7%, i el programa Channel nº4 poc més del 5,3%. Durant el desembre, l'audiència mitjana de Cuatro ha estat del 4,8%, i això també provocarà altres canvis a partir del gener. Així, ja demà s'estrena la sèrie espanyola Siete días al desnudo, y l'spin-off de Friends, Joey, que s'estrena el 24 de desembre. La pròxima víctima dels mals resultats de Cuatro podria ser el programa El especialista, que podria saltar de la graella o com a mínim deixar el segon prime time dels dijous. D'altra banda, no sé si ja ha acabat Chicas en la ciudad, aquella docu-sèrie tan dolenta que Cuatro ha emès els dissabtes a la nit. Només sé que l'últim dissabte van emetre dos capítols d'Alias, i això sí que és una decisió encertada. Alias és una de les millors sèries que es poden veure avui en dia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com