27 de nov. 2005

Escalfapeus USB

És cert. Les possibilitats de les connexions a través dels ports USB no tenen límits. El bloc Xataca, sobre productes d'electrònica de consum, ens ha donat a conèixer un curiós escalfapeus que han inventat al Japó i que podem connectar al PC a través de l'USB, perquè no se'ns conegelin els peus mentre treballem, naveguem o matem marcianets.
El mateix bloc també ens informava de l'aparació d'uns guants USB i d'un útil escalfagots, perquè no se'ns refredin les begudes. Més informació sobre aquests productes al web d'Akihabara.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com