29 d’oct. 2013

Homenatge exprés a Lou Reed en el portal iConcerts, amb el seu 'Live at Montreaux'



El portal de vídeos sota demanda de concerts, iConcerts, ha reaccionat amb rapidesa a la mort als 71 anys del cantant i compositor Lou Reed. Així, a la seua portada destaca el concert 'Live at Montreaux' que Lou Reed va enregistrar l'any 2000 en aquest conegut festival de jazz. De fet, tot i que per veure tot el concert -amb una durada de 55 minuts- cal pagar, iConcerts oferix la possibilitat de gaudir d'un vídeo amb la cançó 'Perfect Day', un dels himnes que ens ha deixat Lou Reed. A més, aquest mateix diumenge va penjar al seu canal de YouTube un vídeo de 'Magic & Loss' i també un altre amb el tema 'Nobody but you', amb Lou Reed i John Cale tocant junts en un tribut al pintor Andy Warhol, en un concert únic filmat a Nova York.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com