22 de maig 2006

El 25 de maig és el Dia de l'Orgull Friki

Freak-Ebre! vol afegir-se a la campanya en favor del reconeixement del frikisme, a través del Dia de l'Orgull Friki. Com molts ja sabreu, el 25 de maig és el dia en què va estrenar-se als Estats Units la primera pel·lícula d'Star Wars, l'any 1977. Per commemorar aquesta efemèride i reivindicar l'Orgull Friki, ja s'estan organitzant moltes activitats arreu d'Espanya: quedades, intercanvis de llibres, exposició de miniatures, jocs de rol, trobades de cosplay (la gent es disfressa dels seus personatges favorits)... El nostre referent geogràfic més proper és Barcelona, on pel 27 de maig s'han organitzat tornejos d'Star Wars Miniatures, una exposició de làmines de R. McQuarrie i tornejos de rol d'Star Trek. Això serà a la Sala Transformadors de Barcelona (c/Ausiàs March, 60), des de les quatre de la tarde a les vuit del vespre.
L'altra activitat convocada serà el mateix 25 de maig, a partir de les sis de la tarda, al carrer Xurriguera de Calaf (Barcelona). Els participants jugaran al rol calafà (barreja d'Star Wars i Terra Mitjana), però també hi haurà partides de Yu-gi-oh i de Magic.

Més informació:
Pàgina oficial del Día el Orgullo Friki
Bloc oficial, El lado oscuro del señor Buebo
Web no oficial del Día del Orgullo Friki

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com