19 de gen. 2011

'Prometheus', la preqüela d''Alien' en marxa

'Alien', a partir de la pel·lícula de Ridley Scott estrenada al 1979, ha estat una de les franquícies més fructíferes de la ciència-ficció, amb seqüeles, novel·les, joguines, videojocs i còmics. En aquest sentit, era curiós que fins ara Hollywood no s'hagués plantejat fer una preqüela en el sentit estricte de la paraula, ja que 'Alien vs. Predator' (2004) i 'Aliens vs. Predator: Requiem' (2007) són, en realitat, dos crossovers amb 'Predator', una altra franquícia mítica de la ciència-ficció de monstres (body horror). És a dir, com a seqüeles tenim 'Aliens' (1986), 'Alien 3' (1992)  i 'Alien Resurrection' (1997), però ens faltava algun 'Alien Begins', que expliqués l'origen del vuitè passatger de la nau de càrrega Nostromo.

Ara, la 20th Century Fox ha fet oficial l'anunci que la nova producció ‘Prometheus’ serà, en realitat,  la “preqüela” d''Alien', que s'estrenaria el 9 de març del 2010. Ridley Scott compta amb l'actriu Noomi Rapace, a qui vam descobrir com a Lisbeth Salander en la triologia de 'Millennium', però necessita quatre actors o actrius més per als altres protagonistes principals. Els rumors apunten a Angelina Jolie i Charlize Theron, i d'aquí que la Jolie hagués abandonat el rodatge de la producció 'Gravity'. Scott ha ja dit que han trobat una història genial i que han volgut desenvolupar una gran mitologia pròpia per explicar-la, però que els fans de la nissaga d''Alien' sabran trobar-hi el seu ADN. El guió anirà a càrrec de Damon Lindelof, un dels responsables de la sèrie 'Lost', el que sens dubte és tota una garantia.



Via Vaya Cine

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com