9 d’abr. 2011

Schwarzenegger es passa als dibuixos animats


'The Governator', la sèrie d'animació inspirada en Arnold Schwarzenegger, podria arribar al nostre país de la mà d'Antena 3, cadena que ja està negociant l'adquisició dels drets dels 52 capítols. La sèrie està produïda pel mític Stan Lee, que també estaria preparant un còmic, i per Andy Heyward. En el cas d'altres països europeus, ja està confirmat que 'The Governator' es podrà veure a través de l'alemanya RTL, de l'austríaca ORF i de la suïssa SFR. També hi ha negociacions amb la britànica BBC i amb la francesa TF1, però encara no hi ha cap acord tancat amb cadenes nord-americanes. Schwarzenegger fa temps que va demostrar que se sap riure d'ell mateix, i a 'The Governator' hi ha al·lusions clares a la seua etapa com a governador de Califòrnia, però també a algunes de les seues pel·lícules, com 'Terminator', 'Mentiras arriesgadas' o 'Desafío total'. La cosa promet, encara que només siga per això.



Via Vertele

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com