26 de març 2009

'Batman: Barcelona' i una exposició sobre el personatge protagonitzaran el 27è Saló Internacional del Còmic

La batcova s'instal·larà enguany al 27è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. A partir del 29 de maig, Batman serà el protagonista indiscutible del saló, amb la presentació mundial d'una nova aventura del còmic, Batman: Barcelona. El Cavaller del Drac, i amb la inauguració d'una exposició sobre el superheroi creat per Bob Kane. En aquest sentit, la mostra inclourà les pàgines originals de la historieta que ha dibuixat l'espanyol Diego Olmos, que ha acolorit per l'aragonesa Marta Martínez, amb guió del nord-americà Mark Waid, prestigiós autor de les etapes més reconegudes de Flash, el Capità Amèrica o Els 4 Fantàstics. L'exposició també es dirà Batman: Barcelona, el Cavaller del Drac, i coincideix amb la comercialització, a càrrec de Planeta DeAgostini, de les noves aventures de Batman, en aquest cas ambientades a Barcelona. L'obra tindrà 48 pàgines i farà una relectura de la llegenda de Sant Jordi, si bé aquí el cavaller fosc no s'enfrontarà a un drac pròpiament dit, sinó al seu enemic Killer Croc, que a partir d'un encanteri del Sombrerer Boig i de l'Espantaocells es pensarà que és la reencarnació del drac mitològic. A més d'això, l'alter ego de Bruce Wayne no només tindrà problemes amb el seu adversari, sinó amb la policia i la gent de Barcelona, que no troba bé que algú disfressat de rat-penat es passege per la ciutat.
A banda de Waid, el saló de Barcelona també portarà altres noms de referència del còmic com Mike Mignola, creador de Hellboy, o Jim Lee, un dels grans autors de superherois (Batman, Superman), o el vetarà François Bourgeon, a més dels italians Stassi i Di Gregorio, responsables d'una historieta sobre la camorra napolitana. El saló es farà fins l'1 de juny al recinte de la Fira de Barcelona de Montjuïc, i comptarà també amb altres exposicions, entre les quals destaquen la del personatge Cálico Electrónico; una altra sobre el futbol en el món del còmic, i taules rodones, conferències i tallers.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com