31 d’oct. 2008

'In the Playground', nova versió de la novel·la que va inspirar '¿Quién puede matar a un niño?'

Amb motiu de la nit de Halloween, avui hem comentat la pel·lícula ¿Quién puede matar a un niño? als blocs Cinema-Classics i Hespèria. Feia uns dies que volíem parlar d'aquest film, ja que fa un parell de setmanes que vam llegir que la productora Filmax té la intenció de fer una pel·lícula amb la mateixa base argumental que tenia el clàssic de Narciso Ibáñez Serrador. Per tant, no serà un remake, sinó una pel·lícula diferent basada en la novel·la El juego de los niños, de Juan José Plans, que Chicho també va aprofitar per escriure el guió de l'estremidora ¿Quién puede matar a un niño? Així, el director de la nova versió serà David Alcalde, que s'estrenarà en el llargmetratge després de fer diferents curts. El nou guió ha anat a càrrec del mateix Alcalde amb la col·laboració de David Muñoz, escriptor a la pel·lícula El espinazo del Diablo, aquella interessant pel·lícula de Guillermo del Toro sobre fantasmes infantils en un orfanat, durant la Guerra Civil espanyola. De fet, la connexió mexicana entre aquella pel·lícula i la nova versió cinematogràfica d'El juego de los niños no s'acaba aquí, ja que tot apunta que el protagonista serà el jove actor mexicà Diego Luna.

A la nova versió, que es filmarà en anglès amb el títol provisional In the Playground (aquest és el que ja figura al pòster que s'ha començat a moure per intentar vendre el producte a alguna distribuidora important del mercat internacional), Luna interpretarrà un fotògraf que es troba de vacances en una illa remota, amb el nom d'Isla Verde. En aquesta illa coincidirà amb un matrimoni anglès que busca una mica de tranquil·litat, perquè l'home puga acabar la seua novel·la. Per tant, l'argument de la nova versió canvia el punt d'inici de la primera pel·lícula, ja que al film de Chico el matrimoni britànic arribava a l'illa per passar amb tranquil·litat la lluna de mel que s'havien obligat a ajornar. Un cop a l'illa, els tres turistes descobriran que són els únics adults, ja que sembla que els xiquets han acabat amb la gent gran.

També podeu llegir:

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com