20 de jul. 2008

Martinsa-Fadesa també apaga Digital+

La fallida de la poderosa constructora Martinsa-Fadesa, que aquesta setmana anunciava un concurs voluntari de creditors (l'antiga suspensió de pagaments), ha caigut com un gerro d'aigua freda al territori. Com alguns ja sabreu, l'Aldea és un dels municipis en què l'empresa estava construint una important urbanització, amb un miler d'habitatges. Abans de final d'any, Martinsa-Fadesa havia d'entregar els primers 270 habitatges, però encara no havia sol·licitat la llicència d'obres a l'Ajuntament per fer-hi els 730 restants. A la Vall Fosca, al Pallars Jussà, la urbanització ja estava més avançada i els primers habitants s'han quedat des de dijous sense Digital+. Això és perquè al maig del 2007 Martinsa-Fadesa i Sogecable van signar un acord pel qual la immobiliària incorporava l'oferta de Digital+ als seus habitatges, com un servei més de qualitat cap als seus compradors. Durant tot un any, els habitatges de Martinsa-Fadesa tenien accés gratuït als anomenats Canal+ temàtics: Canal+ Fútbol, Canal+ Estrenos, Canal+ Infantil, Canal+ Series o Canal+ Documental. L'acord incloïa tots els nous habitatges venuts entre el maig del 2007 i el desembre del 2009, i la previsió de Martinsa-Fadesa era incloure en aquesta promoció un miler de xalets més que havia d'entregar al llarg del 2007 i 2008. El preu de mercat d'aquest servei sense precedents al sector immobiliari era d'uns 490 euros anuals per cada habitatge. Però la suspensió de pagaments de Martinsa-Fadesa ha fet que a partir d'aquesta setmana les urbanitzacions s'hagin quedat sense Digital+. De fet, la plataforma digital tampoc està per anar perdonant diners, ja que també aquesta setmana Prisa ha hagut de fer una operació financera per refinançar un préstec de 4.000 milions d'euros, per reestructurar la companyia després de l'opa sobre Sogecable i per preparar la venda del seu negoci de televisió de pagament.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com