24 de maig 2008

David Navarro, pata negra de la nova comèdia

Un dels meus humorsites favorits és David Navarro, que només té el nom en comú, amb el defensa central del València. El David Navarro que a mi m'agrada és un dels nous talents del programa Nuevos Cómicos del canal Paramount Comedy, especialment conegut pel seu monòleg sobre els seus pares. Natural de Jaen, Navarro va decidir convertir-se en còmic quan el seu pare va dir: "El niño no tiene ni puta gracia". De fet, David Navarro és un humorista andalús atípic, que no busca fer gràcia amb l'accent sinó en la descripció de les situacions més còmiques, amb un sentit de l'humor molt especial. Fins a la cancel·lació del programa, també havia participat a Noche Sin Tregua, fent el personatge de l'Enrea a l'última etapa del late night presentat per Dani Mateo. I ara també col·labora en el nou espai nocturn del canal, titulat Solo ante el peligro. Però si us parlo de David Navarro és perquè demà diumenge, a partir de les 22.30 hores, serà el protagonista d'una nova edició del programa Pata Negra. En aquest especial, David Navarro ens portarà fins a Jaen i ens tornarà a parlar de les històries del seu pare, però també repassarà records de joventut i maduresa. Si encara no el coneixeu, aquí us deixo un vídeo amb el millor de David Navarro...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Este hombre es un crack. A ver si le encuentran un hueco en la tele nacional, que se merece más reconocimiento.

    ResponElimina
  2. Supongo que no tardará mucho en dar el salto a una televisió estatal, como ya lo han hecho la mayoría de los cómicos de la factoría Paramount. Es sólo cuestión de tiempo, aunque lo importante es que sigamos viéndolo, aunque sea haciendo sus monólogos y sus divertidas intervenciones.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com