24 de maig 2008

Donem-li una oportunitat a Jason Mraz

Si us ha agradat la música de Jack Johnson, penso que també us pot agradar Jason Mraz, a qui he descobert per casualitat. De fet, vaig parar l'orella i vaig obrir bé els ulls perquè en un primer moment m'havia semblat que potser era una cançó nova de Jack Johnson. En aquest cas, Jason Mraz també és un altre músic i cantant nord-americà, però no de Hawaii sinó de la població de Mechanicsville, a Virgínia. En realitat, el seu estil és transversal, ja que passa pel rock, el jazz, el hip-hop i el country. A més, és un friki de la cultura oriental, i a part de ser conegut als Estats Units i a Austràlia, també és força popular al Japó, a Corea i al sud d'Àsia. A Europa encara no és gaire conegut, tot i que la seua carrera ha rebut el suport del canal VH1, si bé aquest estiu farà una gira pel Regne Unit. El seu primer disc va sortir publicat l'any 2002, però no va fer-se conegut fins l'any 2005, quan va actuar de teloner en una gira d'Alanis Morissette. També ha tocat al costat d'altres artistes com Bob Dylan i The Rolling Stones, però s'ha fet encara més famós després d'haver cedit un tema per a la sèrie Ugly Betty i per a un dels concursants del reality American Idol. Us he buscat el videoclip de la cançó que me l'ha fet descobrir, titulada I'm yours, que pertany al disc We Sing, We Dance, We Steal Things (2008). També podeu visitar el seu web oficial, clicant aquí.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com