9 de gen. 2008

Col·lecció de figures de la pel·lícula 'Los Goonies'

La casa de joguines Mezco Toyz acaba de posar a la venda les primeres figures d'acció basades en la mítica pel·lícula Los Goonies, que diumenge passat ens va reposar la cadena Cuatro, com a regal de Reis retro per traslladar-nos als anys 80. Los Goonies va ser una de les meues pel·lícules favorites, i indubtablement ara ocupa un lloc preeminent a la meua col·leció personal de DVDs. Estrenada l'any 1985, amb guió d'Steven Spielberg i dirigida per Richard Donner (sí, el de la primera Superman), Los Goonies forma part dels records de tots els que vam crèixer en aquella època. Una joia del cinema juvenil d'aventures, que ha esdevingut una cinta de culte. A la pel·lícula, seguint la moda iniciada anys abans amb Indiana Jones, ens trobem amb mapes del tresor, coves secretes, trampes mortals i un monstre, però el més important és l'amistat i la lleialtat entre els personatges. Les primeres figures de la col·lecció de Mezco Toys ens recreen els personatges més estimats pels fans, com Michey (Sean Astin), amb un mapa, la medalla Cooper Bones, un doblon espanyol, una bossa de bales i un mà alternativa amb l'inhalador per als atacs d'asma. També tenim, com podeu veure a l'imatge d'aquesta entrada, l'entranyable monstre Sloth (John Matuszak), amb un barret i una espasa de pirata. I també el cridaner Gordi (Jeff Cohen), amb l'estàtua del David sense la seua part més important i un tros de pizza, o el Bocazas, (Corey Feldman) amb un llum, una pinta per al cabell, una espasa pirata i el tresor, i el sorprenent Data (Jonathan Ke Quan) amb una mostra dels seus gadgets més divertits. De moment, a Planetacomic només es comercialitza la figura d'Sloth, a un preu de 25 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com