9 de gen. 2008

El més dolent de 'Ventdelplà'














No segueixo la sèrie Ventdelplà bàsicament perquè no m'agrada, però últimament no he pogut evitar mirar algun fragment, quan faig zàpping, cada vegada que veig que surt el personatge de Genís. En primer lloc, perquè em resulta màgic retrobar-me amb Eduard Farel·lo, actor que últimament només havia escoltat com a veu de doblatge d'altres personatges en altres sèries, com el Worrick de CSI Las Vegas. Crec que Farel·lo és un dels millors actors catalans, i que el personatge de Mosso d'Esquadra psicòpata li queda perfecte. El que encara estic mirant de pair és que els guionistes de TV3 s'hagin atrevit a fer que un Mosso siga el dolent més dolent d'aquesta temporada, després del linxament i la bronca política que ha hagut de passar el cos policial durant els últims mesos. No crec que un personatge d'un agent de la policia catalana, que en realitat és un psicòpata perillós, ajudi a millorar la imatge pública dels Mossos d'Esquadra, ni tampoc a recuperar la confiança dels ciutadans en aquest cos policial. A més, no només és un assetjador perillós, sinó que ja s'ha atrevit a segrestar la Teresa, l'ha agredit físicament i ha intentat violar-la. Avui mateix, al web de TV3 es pot veure el vídeo del segrest, amb una escena que no em quadra amb el to general de la sèrie. Sembla que Ventdelplà siga ara una sèrie de por. D'altra banda, també em resulta una mica estrany que Genís estiga enamorat del personatge d'Emma Vilarasau, mare de Farel·lo al serial Nissaga de poder.
Tot seguit podeu veure el moment en què es descobria que Genís era l'assetjador de la Teresa...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com