13 de des. 2007

El nou Oz arriba a Antena 3 amb 'Tin Man'

Un dels meus contes favorits és El mag d'Oz, de l'escriptor nord-americà L. Frank Gaum. Fa poques setmanes, la cadena Sci Fi va emetre als Estats Units la minisèrie de tres episodis Tin Man, que és una nova versió de la història de Dorothy, l'Home de Llauna, el Lleó Covard i l'Espantaocells. Ara la cadena privada Antena 3 ha anunciat que durant aquestes festes de Nadal emetrà Tin Man, una nova manera d'explicar la història clàssica, ja que ara Dorothy es diu DG, i Oz vol dir The Outer Zone. De fet, un dels atractius de la minisèrie és veure l'actor Alan Cummings (que feia de Nightcrawler a la pel·lícula X-Men 2) interpretant un Espantaocells que sap arts marcials, però que ha perdut el seu cervell a la cambra de tortura de la bruixa Azkadellia. Per la seua banda, l'Home de Llauna no és de llauna, sinó un expolicia amb el cor trencat pel segrest de la seua família per part dels Abrics Llargs, uns malèfics micos amb ales i ullals d'acer que són l'exèrcit de la bruixa dolenta. I el Lleó Covard és en realitat una espècie d'home llop, que ha estat utilitzat i descartat per Azkadellia. Fins i tot el simpàtic Toto, el gos de Dorothy, és ara un gos màgic que pot canviar de forma, i convertir-se en home quan vol o ho necessita. D'entrada, Tin Man té bona pinta, però la minisèrie ha estat rebuda amb divisió d'opinions als Estats Units, on El Mag d'Oz és un llibre de culte. Ara caldrà veure en quines condicions ens l'emet Antena 3, ja que la cadena privada ens ha acostumat a veure tot tipus de barrabassades a les sèries que decideix estrenar. Creuem els dits i esperem disfrutar amb les noves històries del nou Oz.
Tot seguit podeu veure el tràiler de la minisèrie, amb imatges espectaculars de Tin Man...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com