13 de des. 2007

'Shark' treballarà 24 hores per Nadal a Fox

Primer va ser una marató de tot un dia amb tots els episodis de 24. L'any següent, una altra marató nadalenca amb els episodis de Perdidos. Enguany, el canal de pagament Fox ha programat, per al dia de Nadal, una altra marató amb una de les sèries revelació de la temporada, Shark. De la mateixa manera que durant els dos últims anys, Fox emetrà una marató de 24 hores entre les nou de la nit del 24 de desembre i la mateixa hora del dia 25 de desembre, repassant tots els episodis de la primera temporada de la sèrie interpretada per James Woods. Per tant, és una opotunitat perfecta per recuperar la sèrie si encara no l'heu vist per Fox o per La Sexta, o per veure algun dels episodis que us hagueu perdut. En el meu cas, em falten per veure un parell de la primera temporada, i suposo que programaré el vídeo per enregistrar algun dels capítols de Shark que em vaig perdre en el seu moment. Com que la primera etapa de Shark 21 epidodis, el canal Fox completarà la marató amb uns quants capítols de Los Simpsons. D'altra banda, aprofito per recomanar-vos aquesta sèrie, que es fa molt agradable de veure. Al marge de la bona interpretació de Woods i l'alta qualitat del seu personatge, que alguns han comparat equivocadament amb el doctor House, un dels principals atractius és que els arguments no busquen resoldre els crims, sinó demostrar la culpabilitat dels acusats. Normalment, mai m'agraden les sèries d'advocats, però Shark és diferent. Els culpables estan clars pràcticament des de la presentació de cada episodi, i tant el nus com el desenllaç de la narració se centren en els problemes que tenen els fiscals per poder desmuntar l'estratègia de la defensa. Finalment, només recordar que Fox té previst estrenar la segona temporada de Shark el proper 9 de gener.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com