13 de des. 2007

El món de Tolkien en tres documentals, al canal Docu TVE i a través d'Octoshape

El canal temàtic de documentals de Televisió Espanyola, Docu TVE (disponible al dial 67 de Digital+ i en altres operadors de televisió de pagament) estrena aquesta nit la minisèrie de tres documentals En el mundo de Tolkien, una mirada fascinante. La sèrie, produïda per la britànica Edgehill Publishing LTD aquest 2007, està dividida en tres documentals de 60 minuts de durada, que ens permetran descobrir l'univers de J.R. Tolkien i el món d'El Senyor dels Anells a través de noves animacions en 3D de la Terra Mitjana, i també gràcies a les il·lustracions dels germans Hildebrant, així com a través de nombroses entrevistes i imatges de l'arxiu del mateix autor. El primer dels documentals, com us deia, s'emet aquesta nit a partir de les 23.00 hores, però Docu TVE ha programat diferents redifusions, que comencen demà a les 17.00 hores. Els propers dos dijous, Docu TVE té previst emetre els dos documentals restants.
Com alguns ja sabreu, és possible veure aquest canal de manera gratuïta per internet amb un molt bon nivell d'imatge i audio, ja que Docu TVE és un dels canals de RTVE que emet a través d'Octoshape, una plataforma de televisió i ràdio P2P. Es tracta d'un programa molt fàcil d'instal·lar, i que us permetrà veure en línia, en temps real, l'emissió d'altres cadenes estatals, com 24 Horas TVE, Extremadura TV, Aragón TV i Barcelona Televisió, així com altres canals estrangers i també emissores de ràdio (per exemple, Rac 105). Aprofiteu Octoshape si no teniu accés a Docu TVE d'altres maneres, ja que val la pena.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com