30 de nov. 2007

La fantasia de Narnia arriba a Canal+

Una pel·lícula que encara no he vist és Las crónicas de Narnia: El león, la bruja i el armario, inspirada en la sèrie de llibres de l'anglès C.S. Lewis. Ara ja no tindré excusa, perquè la cadena de pagament Canal+ l'estrena aquesta nit, a partir de les 22.00 hores. La història explica les aventures dels germans Pevensie, que durant la Segona Guerra Mundial són acollits en l'enorme casa d'un vell professor. Així, un dia descobreixen un secret màgic, ja que l'armari d'una de les cambres abandonades és la porta que els conduirà al fabulós món de Narnia, una realitat habitada per animals que parlen, follets, faunes, centaures i gegants, amenaçats amb viure un hivern etern per la Bruixa Blanca. Els xiquets es faran amics d'Aslan, un rei lleó que estat apartat del seu tro, i lluitaran per alliberar Narnia del malefici de la bruixa. Las crónicas de Narnia va ser la primera pel·lícula d'imatge real d'Andrew Adamson, després de les pel·lícules animades Shrek i Shrek 2, que va aprofitar l'equip d'efectes especials de la trilogia d'El Señor de los Anillos. De fet, no deixa de ser una curiositat literària, però resulta que C.S. Lewis i J.R. Tolkien eren molt amics, i l'adaptació cinematogràfica de les seues obres s'ha fet amb molt pocs anys de diferència. De totes maneres, no és la primera versió que s'ha fet de les històries de Narnia, ja que també he vist pel·lícules d'animació i també va haver-hi una sèrie feta per la BBC. Aquí teniu un fragment d'aquella sèrie, que he trobat avui al You Tube...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Ei, a mi em va sorprendre agradablement la pel·li...és la sensació que recordo :)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com