27 de jul. 2007

'Sin City' arriba a Canal+

La cadena de pagament Canal+ estrena aquesta nit l'excel·lent pel·lícula Sin City, ciudad del pecado, que el realitzador mexicà Robert Rodríguez va dirigir fa dos anys a partir de la coneguda novel·la gràfica de Frank Miller. La pel·lícula, ambientada en una ciutat corrupta amb personatges fascinants i ambigus, va ser filmada en interiors i amb les últimes tècniques digitals, per contar tres històries: la de Marv (Michey Rourke), un assassí a sou que busca venjar-se de la mort de la seua estimada; la de Dwight (Clive Owen), un detectiu privat que arribarà fins al final per protegir els seus amics, i la de John Hartigan (Bruce Willis), l'últim policia honrat de Sin City, que intenta salvar una xiqueta segrestada pel fill psicòpata d'un senador. Rodríguez, que va voler ser el més fidel possible al còmic original, va tenir la col·laboració de Miller, que va actuar com a guionista i codirector de la pel·lícula. També va participar com a director invitat Quentin Tarantino, amic de Rodríguez, que va cobrar un dòlar per filmar una seqüència d'acció (la mateixa quantitat que va cobrar el mexicà, amb el seu grup Chingón, per composar la sensacional música de Kill Bill 2). Una de les coses que més m'agrada de Sin City, a part de la pel·lícula en sí, és anar reconeixent els diferents actors secundaris que s'amaguen darrera dels personatges, els maquillatges o els efectes digitals: Benicio del Toro, Michael Madsen, Jessica Alba, Elijah Wood, Brittany Murphy, Rosario Dawson, Alexis Bledel... L'estrena de Sin City a Canal+ és avui a partir de les deu de la nit.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com