29 de jul. 2007

8TV estrena 'Expediente X', mentre confirmen la producció d'una segona pel·lícula

La cadena privada 8TV estrena aquesta nit la primera temporada d'Expediente X, seguint la seua aposta de recuperar clàssics moderns de la ficció televisiva, com Se ha escrito un crimen, Doctor en Alaska, Los vigilantes de la playa o Sí, ministre. A partir de les deu de la nit, tindrem una nova oportunitat per saber com es van conèixer Mulder i Scully al primer episodi de la sèrie, i com van nàixer els expedients X. En el meu cas, em vaig perdre el capítol pilot d'Expediente X, quan va ser emès per Telecinco, i no va el vaig poder veure fins molts anys després, quan la sèrie va ser editada en VHS. La reposició de la sèrie, ara a la tele del grup Godó, coincideix amb la confirmació d'una segona pel·lícula d'Expediente X per part de l'actor David Duchovny. L'actor que interpretava Mulder va dir fa uns dies que aquesta setmana passada rebria el guió, i que tant ell com Gillian Anderson estaran a la nova pel·lícula, que dirigirà el creador de la sèrie, Chris Carter. Una excel·lent notícia, sens dubte, per als que vam ser seguidors d'una de les millors sèries de tots els temps...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com