24 d’oct. 2006

'Alias', la noia més sexi de les sèries

Actualment, a través del canal de pagament AXN, estem veient la sisena i última temporada de la sèrie Alias, creada per J.J. Abrams (Felicity, Perdidos) i protagonitzada per Jennifer Garner (Daredevil, Elektra), segurament l'actriu més sexi de les sèries de ficció nord-americanes. Alias explica la història de Sydney Bristow, una universitària que comença a treballar com a espia a l'SD-6, una organització que ella es pensava que era una branca secreta de la CIA. Però després de saber que el seu promès ha estat assassinat pel mateix SD-6, Sydney descobreix que en realitat està treballant per l'enemic, és a dir, al servei d'una malèfica organització terrorista. Per això, Sydney acudeix a la veritable CIA i es converteix en agent doble per destruir l'SD-6, que està dirigit pel dolentíssim Arvin Sloane. Sydney i Sloane estableixen una relació d'amor-odi amb alguns trets paterno-filials, com també passa en les altres ficcions creades per J.J. Abrams. Però encara hi ha més. A la CIA, Sydney està obligada a treballar amb el seu pare de veritat, Jack Bristow, que també és un agent doble, i començarà a descobrir un munt de secrets sobre la seua família.
Us explico tot això perquè, per mi, Alias és una de les millors sèries que podem veure actualment a la televisió. En obert, també la podeu veure per Cuatro, però el canal de Sogecable l'ha mogut tantes vegades d'horari que ja no sé ni quan la fan. Això sí, els de Cuatro com a mínim la mantenen a la graella, i crec que ja van per la cinquena temporada... Com us deia, a AXN ja estem veient l'última temporada, en què Jennifer Garner apareix durant molts capítols amb una panxa d'embarassada (a la vida real també estava embarassada, fruit de la seua relació amb Ben Affleck). En aquesta temporada Sydney perd la seua silueta sexi i atlètica, i personalment tinc molts dubtes sobre l'efectivitat d'una espia embarassada, protagonitzant arriscades missions i situacions amb molta acció. En fi, he buscat al You Tube aquest vídeo, que mostra una de les escenes més memorables d'Alias... Com a mínim, des del punt de vista de l'erotisme...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com