29 d’ag. 2011

'Lost', des del primer capítol a FDF


Feia uns dies que el canal Factoría de Ficción (FDF) venia anunciant la seua intenció de recuperar la sèrie 'Perdidos' per a la seua graella. Finalment, aquest dilluns s'ha conegut que dijous, 1 de setembre, FDF recupera la sèrie estel·lar de J.J. Abrams des del seu primer capítol, a partir de les 22.15 hores. En aquest sentit, és d'agrair que FDF haja apostat per 'Lost' per al 'prime time' dels dijous, ja que fins ara només era possible repescar algun capítol de 'Perdidos' en les matinades de Cuatro, un altre dels canals de Mediaset. Potser l'ideal per als fans de 'Lost' seria poder revisar la sèrie en alta definició, a través del canal mare de Telecinco, ni que fos en alguna hora intempestiva. Però també cal tenir en compte que a Mediaset emet les sèries del canal FDF d'una manera més que digna, i amb una qualitat d'imatge més que acceptable.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com