1 de març 2011

Per què s'acaba 'Infidels'?


Televisió de Catalunya ha decidit acabar amb la sèrie 'Infidels', segons han anunciat els seus responsables a través de la pàgina oficial de la sèrie a Facebook: "Fa dies que ens pregunteu sobre el futur de la sèrie. Després de 3 temporades d'amors, desamors, infidelitats i sobretot amistat, la sèrie s'acomiada. Des d'avui fins el dimarts 8 de març us proposem acompanyar-nos i celebrar conjuntament tots els moments més divertits i emocionants que ens han regalat les nostres 5 protagonistes! La sèrie s'acaba però l'esperit infidel no s'atura!". Després de l'episodi d'aquesta nit, l'últim capítol d''Infidels' s'emetrà el 15 de març, ja que TV3 ha programat un programa especial per dimarts que ve, després de l''APM?', amb motiu del partit de Champions entre el Barça i l'Arsenal (que es podrà veure per La 1 de TVE). Els fans de la sèrie, entre els quals no m'incloc, ja han començat a mobilitzar-se a través de la xarxa, i han creat la pàgina No volem que matin Infidels. De fet, es pot considerar 'Infidels' com una de les primers sèries totalment 2.0: TV3 la va preestrenar a finals de març del 2009 a través d'internet, i va permetre que la gent pengés els capítols als seus blocs i webs, durant les 48 hores anteriors a l'estrena televisiva. En aquest mateix bloc, per exemple, es va poder veure el primer capítol d''Infidels' abans que a TV3. I 'Infidels' lidera amb 'La Riera' i 'Crackòvia' el consum de vídeos de TV3 a través d'internet.

Protagonitzada per les actrius Íngrid Rubio, Montse Guallar, Montse Germán, Sílvia Bel i Aina Clotet, la sèrie ha estat una coproducció de Televisió de Catalunya amb la productora Diagonal TV. 'Infidels' ha explicat les històries d'un grup de dones necessiten ser infidels a les seues parelles per mantenir-se fidels a elles mateixes. I potser és aquest esperit lliure de la sèrie el que ha acabat de condemnar-la, a ulls del nou govern. De fet, ahir llegíem un article que el digital Directe.cat! va publicar en la ja llunyana data del 9 de desembre del 2010. Feia només uns dies de les eleccions del 28 de novembre, i ja s'apuntava que 'Infidels' estaria en el punt de mira de l'executiu d'Artur Mas: "La temporada 2010-2011 ja està iniciada però per la propera alguns dels espais que podrien veure's afectats pel tarannà del nou executiu podrien ser 'Polònia' i la sèrie 'Infidels'". Quant a 'Infidels', deia l'article, "alguns alts dirigents d'Unió Democràtica comenten sense embuts que 'promou uns contravalors d'exaltació del divorci, l'adulteri i el relativisme moral que no són exemplificants en una societat en plena crisi de valors". Si realment aquesta és la causa del final d''Infidels', ja ens podem preparar per al nou regne de la hipocresia i la doble moral. S'atreviran a carregar-se també el 'Polònia'?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

6 COMENTARiS:

  1. No ho he mirat mai, pero si el que diuen és veritat, deu-n'hi-do!! Que faran ara? Per que van passar la pel·lí Hulk - quins valors i morals donava? Ja podrem carregar el 90% de les pel·lis i series si hem de tornar als valors victorians, o duran-lleidetans ...

    ResponElimina
  2. m'encanta la serie

    ResponElimina
  3. Brian, si no la as mirat mai, perquè la buscas a internet?

    ResponElimina
  4. És patètic que amb la feina que tenen els polítics en intentar arreglar l'economia es posin amb el què fan a la tele!!!
    Si a la gent li agrada, té audiencia i és la gent que els ha votat quin dret tenen a treure aquesta serie?... Sincerament, crec que els ciutadans ens hauríem de revotar, no es normal que els polítics puguin fer i desfer com volen sobre tot el que volen!

    ResponElimina
  5. M'agrada molt infidels, la trobo entretinguda i original, em sembla molt pitjor les desgràcies que veiem continuament a les notícies...i em sembla molt trist que la major preocupació del govern, si és aquest el cas, sigui jutjar una serie que fa passar una molt bona estona.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com