2 de març 2011

El cuiner Isma Prados se'n va a La Sexta 2


El cuiner català Isma Prados, que visitarà Tortosa la setmana que ve amb motiu de la segona edició de la fira alimentària Festast, estrenarà nou programa a La Sexta2. Es tracta del docu-reality Hoy cocinas tú, que antigament havia presentat Eva Arguiñano. El programa s'emetrà de dilluns a divendres a La Sexta 2, que com el canal La Sexta 3 també renovarà la seua graella, tot centrant-se més en la producció pròpia. El popular expresentador del 'Cuina x solters' de TV3 rebrà a la seua cuina un convidat, al qual li ensenyarà a preparar un bon menú. El participant haurà d'estar molt atent a les explicacions del xef i col·laborar amb ell en l'elaboració de les receptes, que seran un plat principal i unes postres. Després, en el seu lloc d'origen, el convidat haurà de preparar allò que ha après, perquè s'ho mengen els seus familiars o amics, i finalment l'Isma Prados l'avaluarà i li dirà què ha fet bé i què ha fet malament. La nova programació de La Sexta 2 arrencarà el proper 7 de març, amb algunes novetats com "Este es mi barrio", "Bestial", "Bares, qué lugares" i edicions renovades de "Vidas anónimas", "Decora tu interior", "Hoteles con encanto", "Mundo oficina", "Carreteras secundarias" i "Piso compartido". Quant a l'humor i l'entreteniment, es mantindran "Buenafuente" i "El club de la comedia". Finalment, a la mitjanit també continuarà el debat d'actualitat política "Al rojo vivo".

Imatge: Facebook del programa 'Hoy cocinas tú'

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com