28 de febr. 2011

El nou 'Sherlock' arriba al 3XL


El canal juvenil 3XL estrena diumenge, 6 de març, la minisèrie 'Sherlock', una producció de la BBC que trasllada al Londres del segle XXI les aventures de Sherlock Holmes i el doctor Watson, els populars personatges creats per Arthur Conan Doyle. 'Sherlock' es podrà veure durant els tres propers diumenges a partir de les 22.00 hores, però també a través del web del canal 3XL. A banda, el canal de Televisió de Catalunya també ha preparat dos programes especials sobre 'Sherlock Holmes'. La bona acollida que 'Sherlock' ha tingut al Regne Unit -l'estrena va assolir una audiència de 7,1 milions d'espectadors-  ha propiciat que la BBC haja confirmat el rodatge d'una segona temporada. Al nostre país, el canal de pagament TNT ja va estrenar-la en castellà a finals de novembre. En aquesta nova versió del clàssic literari, els casos de Sherlock Holmes aposten per l'acció, el ritme trepidant i l'humor, i els seus creadors han introduït l'ús d'instruments com els telèfons mòbils, els SMS, internet i els ordinadors portàtils, tot i que el més important continuarà sent l'extraordinària capacitat d'observació i deducció del detectiu. Per la seua banda, Watson és aquí un heroi de la guerra d'Afganistan. La minisèrie ha estat creada per Steven Moffat ('Doctor Who' o la pel·lícula de 'Tintin' que prepara Steven Spielberg) i per Mark Gatiss ('La liga de los hombres extraordinarios'). 'Sherlock' està protagonitzada per Benedict Cumberbatch, un dels actors més premiats al Regne Unit.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Bona recomanació - no la vam mirar pel TNT, pero avui si. Bonissima! Actors, guions, barreja del original i toques nous.
    Llastima que este "amagat" al 3XL - quantes espectadors haurà tingut, comparat si ho haguessen estrenat per TV3 ?
    Per cert, encara que no he llegit cap llibre (sacrilegi, que penso rectificar amb una comanda a Sant Jordi), crec que Watson venia de la guerra de Afghanistan en els originals també, no? Pero, clar, la guerra del segle 19!! Es que els anglesos ens agrada repetir l'historia ....
    Brian (no soc pas la Silvia!)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com