26 de febr. 2011

La Sexta 3 es converteix en un temàtic de cinema


Cinema modern i cinema clàssic tots els dies. Això és el que ens promet el canal La Sexta 3 Todo Cine, la renovada proposta de La Sexta per al seu tercer canal a la TDT. La Sexta 3 havia començat com un calaix de sastre amb sèries de ficció, telenovel·les i cinema, i a partir d'aquest dilluns, 28 de febrer, per ajudar a passar la ressaca dels Oscar, experimentarà una refundació per convertir-se en el primer canal temàtic en obert del nostre país dedicat al setè art. Potser ho recordareu, però abans de crear la merda vergonyosa que és Estil 9, el grup Godó va anunciar un acord amb Filmax per fer una cosa semblant. Finalment, ha estat La Sexta qui ha apostat per aprofitar el seu catàleg de pel·lícules per crear el canal Todo Cine. Fins ara, el cinema era l'oferta més atractiva de La Sexta 3. A més, la cadena té acords amb Paramount, MGM, Warner i Disney. En total, emetrà cinc films al dia, tres a la sobretaula i a la tarda, i dos més a partir del prime-time. A més, també hi haurà reportatges i peces de producció pròpia. Per exemple, cada dia, abans de la pel·lícula de les 22.00 hores, hi haurà la peça "6 razones por las que deberías ver...", per presentar la cinta que s'emetrà en horari estel·lar. De moment, el canal començarà cada dia a les 15.30 (amb això, es manté la franja matinal amb dibuixos animats i telenovel·les), i la primera pel·lícula que estrenarà les emissions de La Sexta 3 Todo Cine serà "Cantando bajo la lluvia". Durant la primera setmana d'emissions, també es podran veure "Seven", "El club de los poetas muertos", "Huracán carter", "Camino de la horca", "Extraños en un tren", "La isla del tesoro", "Jackie Brown", "¿Quién engañó a Roger Rabbit?", "Alta Fidelidad", "El prisionero de Zenda", "Dark City", "La carrera del siglo", "Con la muerte en los talones" o "El prisionero de la Segunda Avenida". Però la cadena també ha programat pel·lícules com "Frida", "Las horas", "Pulp Fiction", "Sin City", "Duelo al sol", "El protegido", "Centauros del desierto", "La reina de los condenados" o "Irma la Dulce". En definitiva, 35 pel·lícules cada setmana, 140 al mes i 1.680 a l'any, com diu la promoció del canal.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com