24 de febr. 2011

Divinity, el nou canal de Telecinco a partir de l'1 de març


Ja es presenta com el primer web d'Espanya que es converteix en un canal de televisió. Es tracta de Divinity, un portal especialitzat en premsa rosa, celebritys, crònica social i tendències, que ara farà el salt a la TDT de la mà del grup Telecinco. De fet, les emissions televisives del canal Divinity començaran finalment demà, 1 de març, en l'espai que ara ocupa Gran Hermano 24 Horas, i que anteriorment era l'espai destinat a CNN+. Amb tot, els fans de 'Gran Hermano' no es quedaran a mitges, ja que el canal farà puntualment connexions amb la casa. Telecinco havia anunciat l'inici de les emissions per a l'1 d'abril, però finalment ha decidit avançar-la un mes, i Divinity arribarà a la TDT a partir d'aquest dimarts.

La programació de Divinity estarà dirigida especialment al públic femení, tot reflectint l'esperit "rigorós i desenfadat" que té el web de Telecinco especialitzat en el món de la moda i els famosos. Així, el canal inclourà continguts propis elaborats per al web, però també altres programes del grup Telecinco. La idea és potenciar els continguts dirigits al públic femení, en la línia del que va fer Antena 3 amb Nova. De fet, fa uns mesos Telecinco ja s'ho havia plantejat amb el llançament de LaNueve, però finalment va optar per mimar més el públic infantil i juvenil amb la creació de Boing. D'aquesta manera, els canals del grup quedaran distribuïts per temàtiques i públics: Telecinco, Cuatro (públic jove), La Siete (repeticions de Telecinco i Cuatro), FDF (sèries i pel·lícules), Divinity (públic femení) i Boing (xiquets i joves).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com