10 de febr. 2011

Bob Esponja corre cap a Cuatro


Cuatro emetrà a partir del proper mes de març la sèrie d'animació 'Bob Esponja', una de les que més seguidors té actualment al país. L'objectiu de la cadena és el de reforçar la franja anterior al prime time, l'anomenat acces time, ja que la missió de 'Bob Esponja' seria la d'acompanyar 'El Hormiguero'. Així, la sèrie aniria entre l'informatiu de les 20.00 hores i l'espai d'entrevistes i entreteniment conduït per Pablo Motos, per retenir a Cuatro el públic juvenil i adolescent, un dels cobejats pels anunciants, tot preparant-lo per al prime time. El més curiós del tema, però, és que Clan TVE podrà continuar emetent la sèrie original de Nickelodeon, ja que recentment ha adquirit nous capítols de 'Bob Esponja', un dels èxits més rotunds del canal infantil i juvenil. De fet, va ser una de les sèries més vistes del gener, amb quotes de pantalla que rondaven el 6%. Una de les raons del seu gran èxit és que 'Bob Esponja' és una sèrie que atrau el públic juvenil, però també els xiquets més menuts i el públic adult, pel seu humor intel·ligent i ple de dobles sentits. Al nostre país també s'emet pel canal de pagament Nick.



"Bob Esponja" és una de les sèries més famoses de les realitzades pel canal nord-americà Nickelodeon, que l'ha renovat per una novena temporada (els 26 nous episodis es veuran l'any 2012, tot superant els 200 capítols). L'any 2007, va ser nomenada per la revista Time com un dels millors programes de la televisió. El personatge va ser creat per l'artista, animador i biòleg marí Stephen Hillenburg i produïda per la seua companyia, United Plankton Pictures, Inc. La sèrie està ambientada a l'Oceà Pacífic, a la ciutat (fictícia) de Fons de Bikini. El primer episodi es va emetre als Nickelodeon Kid's Choice Adwards l'1 de maig del 1999, però la sèrie oficial es va començar a emetre el 17 de juliol de 1999.

Via Fórmula TV

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com