10 de febr. 2011

Bardem sembla més simpàtic als Estats Units

Acabo de veure, tot i que l'he enxampat ja començada, una entrevista que Jay Leno li ha fet a l'actor espanyol Javier Bardem, en el mític programa 'The Tonight Show' de la cadena NBC. En realitat, pel que he comprovat després, l'entrevista a Bardem va ser emesa originalment en el programa d'ahir, 8 de febrer, tot i que a Europa l'hem vist aquesta nit a través del canal per satèl·lit CNBC. Leno parla amb l'actor espanyol amb motiu de la seua recent nominació a l'Oscar de millor actor per la pel·lícula 'Biutiful', en un to distès i molt simpàtic. Però Bardem en cap moment parla del seu nou fill, que sembla que rebrà el nom de Leo, i també evita pronunciar el nom de la seua dona, la també actriu Penélope Cruz. Leno el felicita per la paternitat i li pregunta si tot va bé, i també si poden dormir a les nits, però Bardem no dóna més detalls del tema. La cosa és que, tot i que també li pregunten per la seua vida privada, l'actor dóna una imatge molt diferent a la que ens té acostumats quan parla per als mitjans espanyols. Alguna cosa deu passar quan els actors que triomfen fora d'Espanya acaben per tractar diferent, per no dir malament, la premsa del país. Suposo que també té a veure el prestigi del presentador, i el feeling que Bardem ja va demostrar tenir amb Leno amb motiu d'una altra visita als platós de la cadena NBC, fa uns mesos. Però aquí teniu l'entrevista d'ahir i d'avui...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com