5 de maig 2010

'Tonterías las justas', un programa de notable per a la sobretaula de Cuatro

Sembla que Cuatro aquesta vegada sí que l'ha encertat amb el nou programa de Florentino Fernández, i que no haurà de retirar "Tonterías las justas" abans d'hora i reposar capítols d'"Entre fantasmas". Vistos els tres primers programes, i ja sense el ganxo de tenir Pepe Navarro el dia de l'estrena, la veritat és que "Tonterías las justas" deixa un molt bon sabor de boca. El magazine de tarda està agafant el to, amb un humor fresc i d'anar per casa, gens pretenciós ni amb aires de superioritat, que s'allunya del tipus de programes d'humor presumptament sofisticat i modern que acostumava a oferir Cuatro. El recull de vídeos i els falsos doblatges són genials. Evidentment, gran part del mèrit és de Flo, un showman espontani i amb molt de talent, tot i que també cal destacar un guió d'aquells que no es noten que, per mi, són els millors. Res a veure amb "El club de Flo" de La Sexta. Personalment, m'agrada molt més que "Sé lo que hicísteis", que és el gran rival de "Tonterías las justas". També té a favor que poden parlar de qualsevol cosa, i no únicament de l'actualitat del cor.



El nou programa de Florentino Fernández és un mix força acceptable de l'antic "El Informal" de Telecinco i de l'actual "El Intermedio" de La Sexta, tot i que fluixeja justament en allò que fa que el programa del Gran Wyoming siga un espai brillant: els col·laboradors. De moment, només salvaria Dani Martínez, ja que les noies són veritablement el taló d'Aquil·les del programa. Anna Simon sembla encara massa afectada pel seu fracàs amb "La Jaula" de Antena 3, s'entrebanca sovint i se li nota que abusa del guió. I les altres dues col·laboradores, Romina Belluscio i Paula Garber, han ofert uns reportatges i unes seccions encara molt justetes. De fet, crec que el programa perd ritme quan surten de plató i ofereixen els reporatges enllaunats. Tot i així, amb un plantejament més modest que altres vegades, Cuatro ha aconseguit un programa notable, que pot ser una bona alternativa pels que no volem veure "Sálvame" en la sobretaula.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com