8 de maig 2010

'Habitación en Roma', primers minuts i tràiler

El web de Canal+ permet veure els primers minuts de la nova i provocadora pel·lícula de Julio Medem. Així, l'esperada "Habitación en Roma" arriba aquest cap de setmana a les pantalles dels cines, però a Plus.es hi ha una secció especial sobre la pel·lícula en què també es poden veure, gratuïtament, les primeres escenes del film. No us espereu escenes molt calentes ni gaire pujades de to. El començament de "Habitación en Roma", que properament també emetrà Canal+, és més aviat avorrit i totalment prescindible des del punt de vista narratiu. Però com a jugada promocional, afegida al polèmic i molt més explícit tràiler de la pel·lícula, és un cop perfecte. "Habitación en Roma", filmada en anglès i protagonitzada per Elena Anaya i Natasha Yarovenko, està inspirada en el film "En la cama", del xilè Matías Bize, tot i que la cinta original estava protagonitzada per una parella heterosexual. Les cançons de la banda sonora són de Russian Red, mentre que el cartell ha estat obra de la prestigiosa fotògrafa Ouka Leele. Caldrà veure la pel·lícula sencera per comprovar si Medem ha tornat a fer bon cinema, o si només és una aposta eròtico-comercial després de l'èxit de "Lucía y el sexo" i del fracàs" de "Caótica Ana".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com